Din bryllupsplanlegger på nett

  • Sett opp gjesteliste og plasser gjestene på bordkart
  • Full kontroll over kostnader med budsjettverktøy
  • Huskeliste som unngår flauser og forglemmelser
  • Send SMS med viktig info til alle gjestene
  • Design eget monogram/logo til bryllupet
Prøv 14 dager gratis

Full kontroll med gjesteliste og bordkart

Enten dere har mange eller få gjester, så gjelder det å holde oversikten på hvem som kommer og ikke kommer. Vårt verktøy gjør denne jobben enkel for dere! Gjestelisten åpner også for en mer avansert oversikt der dere kan bestemme hvem som kommer kun til kaffe og til middag, hvilken rolle gjesten har i bryllupet og mer til. Legger dere inn gjestene med telefonnummer, så kan dere også sende SMS med fellesinformasjon til gjestene!

Gjestene dere legger til kan dere også tilordne sitteplasser i vårt bordkart-verktøy. Dere kan velge mellom runde eller rektangulære bord, og kan designe "rommet" med sitteplasser slik dere selv ønsker. Enkelt og genialt!

God oversikt med budsjett- og huskeliste

Det å sette opp et budsjett kan for mange høres ut som en kjedelig affære. Men med det riktige verktøyet går denne jobben unna lett som en lek! Vårt budsjettverktøy er forhåndsutfylt med de vanligste utgiftene i et bryllup, slik at dere kun behøver å fylle ut hvor mye dere planlegger å bruke. Da får dere full kontroll over bryllupets kostnader.

Samtidig er det mye som skal huskes på når man gifter seg. Sjekklisten er også forhåndsutfylt med en rekke vanlige hendelser når man gifter seg. Dere kan naturligvis legge til deres egne, og få påminnelser når sjekkpunktene skal utføres!

Send SMS til gjester

"På grunn av dårlig vær i morgen blir vielsen flyttet til..." eller "Viktig endring - alle gjester..." er typiske meldinger som kan skje i et bryllup. Hvordan sikre seg at alle gjestene får med seg informasjonen? Jo, via vår bryllupsplanlegger kan dere enkelt sende ut en felles SMS til alle gjestene dere har invitert.

Lag eget monogram

Et monogram kan best sammenlignes med en logo - bare at det her er brudeparets initialer som utgjør logoen. Dere kan selv lage deres eget monogram som dere designer gjennom vår monogram-generator. Velg mellom en rekke typiske bryllupssymboler, og tilpass monogrammet deres gjennom skrifttyper, farger og størrelser.

Alltid tilgang via app

Vi lanserer snart en egen app for smarttelefoner og nettbrett. Da har dere alltid tilgang til funksjoner som huskelisten, gjestelisten, hjemmesiden og så videre. Inntil appen er klar for lansering, så kan dere også bruke planleggeren via nettleseren på mobiltelefonen som vanlig for de samme funksjonene.

Prøv gratis i 14 dager - deretter kan dere velge ønsket versjon:

Velg ønsket pakke
(trykk her for å se de ulike pakkene)
Mest populær
Standard
kr 399,-
Engangssum
Premium
kr 499,-
Engangssum
Gjesteliste (Alle versjoner)
Bordkart (Alle versjoner)
Budsjettverktøy (Alle versjoner)
Monogram generator (Alle versjoner)
Leverandører (Alle versjoner)
Egen hjemmeside (Standard+Prem)
Les meldinger fra gjestene (Standard+Prem)
Send SMS til gjestene (Premium)
Annonsefritt system (Premium)
App (iPhone/Android) (Premium)

Å opprette en konto på Bryllupsdagen.no er helt gratis og uforpliktende. Dere får tilgang til alle funksjoner i 14 dager, og kan betale når som helst innen denne perioden for å beholde tilgangen når prøveperioden er utløpt.

Prøv gratis nå