Annonsering

Er du en kvalitetsleverandør til bryllup? Ønsker dere som leverandør å samarbeide med Bryllupsdagen.no, og være med på å gjøre dagen til tusenvis av brudepar så god som mulig?

Dette nettstedet brukes av par med gifteplaner og deres familier, slekt og venner. Når et par skal arrangere bryllup er jakten etter gode og seriøse leverandører til de forskjellige delene av bryllupet en viktig del av forberedelsene. I tillegg søker de tips og råd for å gjøre dagen så perfekt som mulig. Det er nok liten tvil om at internett er en av de mest brukte kanalene under forberedelsene til bryllupet, noe vi selvfølgelig merker godt når det gjelder antall besøkende på Bryllupsdagen.no. Derfor vil et samarbeid med Bryllupsdagen.no være en god og målrettet måte for en leverandør å komme i kontakt med brudeparene på.

Vi skal, i samarbeid med våre leverandører, bistå brudepar med planleggingen av bryllupet, slik at de får en fantastisk opplevelse på den store dagen. Samtidig skal vi gjøre letingen etter de beste leverandørene lettere! Vi ønsker derfor å samarbeide med kvalitetsleverandører, slik at vi sammen med disse kan gi en kvalitativ og seriøs veiledning til brudeparene. Vi ønsker kontakt med både små og store leverandører.

Hva innebærer et samarbeid med oss?

En leverandør som inngår en samarbeidsavtale med oss vil få god profilering på Bryllupsdagen.no, samt tilgang til en rekke tjenester, som gjør at man kan nå mange potensielle brudepar på en helt annen måte enn tidligere.

Har du spørsmål om annonsering?
Send oss en e-post til post@bryllupsdagen.no