Vilkår og betingelser

Bryllupsdagen.no driftes av Pixel AS med org.nr 897 654 202.

Betaling

Bryllupsdagen bruker Bambora som leverandør av betalingsløsning. Transaksjonen og alle opplysninger skjer eksternt og ingen informasjon lagres hos Bryllupsdagen. Vi støtter betaling med VISA/MasterCard, samt Vipps.

Varighet og kostnader

Betalingen er en engangssum og det er ingen løpende kostnader ved bruk av tjenesten. Dere beholder tilgang til planleggeren i ett år etter bryllupsdatoen.

Angrerett og levering

Vi tilbyr en gratis prøveperiode på 14 dager der dere kan prøve bryllupsplanleggeren uten å betale for det. Dere kan når som helst i denne perioden, eller etter at perioden har utløpt, betale for å beholde tilgangen til kontoen. Dere får umiddelbart tilgang til kontoen ved betaling.

MVA og valuta

Alle oppgitte priser er i norske kroner og er inklusive moms.

Lover og tvister

Kjøp gjennom Bryllupsdagen.no blir i første rekke styrt av Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven. Bryllupsdagen.no påtar seg dessuten frivillig å følge eventuelle beslutninger fra Forbrukerklagenemda i forbindelse med en tvist. Mer informasjon om dine rettigheter og plikter som forbruker finner du hos Forbrukerrådet.

Personopplysninger
I henhold til Personopplysningsloven må vi be deg samtykke til at vi behandler opplysninger om deg. Alle personopplysninger du gir oss eller som vi får greie på, vil bli behandlet av Bryllupsdagen.no i egenskap av personopplysningsansvarlig. Personopplysningene du gir oss kan eventuelt bli brukt for å sikre leveransene til deg og for å kunne gi deg tilbud og opplysninger om vårt sortiment. Opplysningene du gir oss er kun tilgjengelige for Bryllupsdagen.no , vi deler ikke dette videre. Du har rett til å ta del av opplysningene som er registrert om deg. Du har alltid rett til å forlange at Bryllupsdagen.no skal fjerne eller korrigere opplysningene som finnes om deg. Ved å godkjenne Bryllupsdagen.no sine kjøpevilkår, samtykker du i ovenstående.

Nyhetsbrev
Når du oppretter en konto på Bryllupsdagen.no godtar du samtidig at vi kan sende deg relevant informasjon på epost om bryllup fra våre samarbeidspartnere. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet gjennom lenken nederst i nyhetsbrevet, eller ved å kontakte oss.