Skrevet av Bryllupsdagen den 2. desember 2015

Alternative bryllup i utlandet

Skulle du gjerne giftet deg et annet sted enn i Norge men usikker på hvor og hvordan? Her kommer noen annerledes tips for deg som ønsker deg et alternativt utenlandsbryllup utenfor

boksen.
Vintagebryllup i Øst-London
Ikke bare kan Hackney City Council tilby deg ring på fingeren og engelske ekteskapspapirer i lomma, de kan også tilby en spennende beliggenhet midt på überhippe Mare Street i Hackney. Bare et steinkast unnaHackney Town Hall finner du trange smug, hjemmekoselige puber, grønne flekker og ikke minst snakkesalige kunstnerspirer. Ta deg en tur innom denne fantastiske vintagebutikken før bryllupet og du glir garantert inn som lokal hipsterbrud.

Kjærlighet og reggae på Jamaica
Se for deg bare føtter, ankelsmykke, fargerik tyllkjole i vannkanten og solbrun panne. Er det deg idet du gifter deg med drømmemannen? Det kan det fort bli! Jamaica har et vell av muligheter hva angår bryllupsseremonier så enten du velger å gå for et tradisjonsrikt jamaicansk bryllup, en klassisk hollywoodbasert strandsammenkomst med karibisk snert eller en eneste stor reggaefest så vil du garantert føle deg spesiell. Det kan være lurt å få en oversikt over lover og regler før du setter igang sånn at du er foreberedt på hva som skal til for å gjennomføre ditt unike eventyrbryllup.
Fjellromantikk på Sri Lanka
Hvis du er glad i fjell og natur men kunne tenke deg å feire bryllupet ditt utenfor Norges grenser så kan Sri Lanka være stedet for deg. Denne lille, store øya er kjent for å ha et av planetens mest frodige og varierte landskap og fjellkjedene sentralt i landet byr på noen av de vakreste naturopplevelsene som finnes. Ta med deg gjestene dine på pilegrimsreise opp 2000m høye Adam´s Peak for å rope ditt ´JA´, bestill et hjemmekoselig gjestehus med fantastisk utsikt i Ella eller forén hender under en av de pittoreske togturene langs fjellsiden. Nylig kåret av Lonely Planet til et av verdens beste reisemål, dette overjordiske stedet må oppleves så fort som mulig, gjerne før hordene tar over.
Seychellene_Desroches4Dykkeseremoni i Mexico
Hva er vel bedre enn å love hverandre troskap med havdypet som vitne? Mexico regnes som et av verdens beste steder å dykke, spesielt i området rundt Cancun hvor du finner populære dykkedestinasjoner som Cozumel og Riviera Maya. Flere meksikanske bryllupsoperatører holder til i området og de fleste tilbyr nå dykkekurs før den store dagen så verken dere eller gjestene deres trenger å være erfarne dykkere fra før, litt eventyrlystenhet og en god porsjon mot holder i massevis. Brudekjolen kan tas med fra Norge men husk at den skal under vann så velg en med enkelt snitt – og kanskje en stilig bikini til å ha under sånn i tilfelle?