Book ditt drømmebryllup hos Dömle Herregård

Book ditt drømmebryllup hos Dömle Herregård

Velkommen til en av Sveriges mest fantastiske herregårder når det kommer til bryllup. Egen unik kirke bare 50 meter fra herregårdsbygget, en magisk herregårdspark

hvor vårt vakre klokkespill er et populær vielsessted. Ved stranden med en enestående utsikt over Smårissjøen, har mange brudepar lovet hverandre evig troskap. Kjenn tidens vingeslag stryke fra Dömles kjærlighetsfulle historie ved morgengaven…
Dömle Herrgård Bryllups Selskapslokaler
Kjenn hjertet som slår i brystet og sommerfuglene som danser i magen. Hør latteren fra brudepiker og brudesvenner og mylderet fra forventningsfulle gjester. Få solen i øynene og lykketårer i øyekroken, opplev din store dag hos oss!
Bryllupsfeiring SverigeVi jobber med et helhetskonsept som gjør bryllupshelgen til noe helt spesielt for både brudepar og gjester. På Dömle Herregård er det mulighet til vielse ute eller i vår kirke, middag, fest og overnatting. Bryllupet er en av de viktigste dagene i livet, derfor er det selvfølgelig svært viktig for oss at den blir akkurat så fantastisk som hvert brudepar drømmer om. Dere får tilgang til å benytte hele herregården som omfatter blant annet kirken, matsalen, vinkjelleren, salongen, herregårdsparken, og mye mer. Sist men ikke minst overnatting til gjestene. De fleste av våre brudepar velger å feire et Hele-Helgen-Bryllup. En kveld blir ofte for kort til livets største fest.

Historien om Dömle

Helt fra 1400-tallet finnes det skriftlige dokumenter fra bygda ved Dömle. Gården som lå der Dömle Herregård ligger i dag gav Sigge Trut som morgengave til Katarina Bengtsdotter.
Fløyene som ble bygd sammen med den eldre kårboligen på 1700-tallet står fortsatt igjen og er sannsynligvis blant de eldste bygningene i området, i den nordre fløyen finner man Dömlesuiten.
Brudekjole forberedelserVi har rom for store bryllupsfester med opptil 120 personer, la bryllupsdagen bli et minne for alltid, den her dagen kan bli den vakreste i livet. La nåtiden føre dere inn i fremtiden. Og lev lykkelig i alle deres dager.
Fakta
Rom: 66 (140 senger)
Hytter/hus: 3
Matsal: 120 personer
Avstand fra Oslo: 209 km
Vi garanterer en helt uforglemmelig opplevelse i høyeste klasse.
Les mer og se bryllupsvideo på: www.domle.se


Flere bilder fra Dömle Herregård:
 
 
 
 
Tekst: Dömle Herregård
Foto: henrikbeckheim.no & jeanettedahlstrom.se

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram