Bryllupsfotografering -alle bildene inkl. i prisen

Bryllupsfotografering -alle bildene inkl. i prisen

Hos Stilfoto får dere alle bildene i høyeste oppløsning, uten noen begrensninger på bruken. Alle bildene i forbindelse med deres bryllup er i deres eierskap.

Brudepar foto
Har dere tenkt over hvor mange bilder dere får etter bryllupsfotograferingen? Normalt er det ingen. Dere må vanligvis kjøpe ut ett og ett bilde og får kun se alle bildene i lav oppløsning. Skal dere ha en digital kopi av alle bildene, i full oppløsning, blir dette normalt en mer-kostnad på mange tusen kroner. Slik behøver det ikke være.
Vi tilbyr bryllupsfotografering over hele landet. Du kan velge mellom flere ulike bryllupspakker. Fra den minste pakken som omfatter bilder etter vielsen helt til den største pakken som inkluderer egen bryllupsfotograf som følger dere gjennom hele dagen. Dere kan også velge skreddersydde løsninger for akkurat dere. Uansett så har Stilfoto svært konkurransedyktige priser på all fotografering.
BryllupsfotograferingFør fotograferingen tar vi et møte og planlegger alle detaljer og ønsker dere måtte ha til fotograferingen. Dette planleggingsmøtet inngår i prisen på alle pakkene våre, for de som bor i Østfold. Bor dere lengre unna gjennomfører vi planleggingsmøtet på Skype eller telefon. Dere velger om dere vil ha klassiske, tøffe, morsomme eller moderne bilder. Eller alt sammen. Spesielle ønsker dere har tar vi hensyn til i den grad det er praktisk gjennomførbart.
Vi tror bildene vi har tatt er den beste reklamen vi kan få og oppfordrer alle til å ta en titt på nettsidene våre www.stilfoto.no.

Husk at du hos Stilfoto får alle bildene med alle rettigheter etter fotograferingen til ditt bryllup. Det er verdt å merke seg.

Fotografering bryllupVi skal fange de magiske øyeblikkene i bryllupet, blikkene og følelsene som er mellom dere på den store dagen. Se mer informasjon og flere bilder på www.stilfoto.no. Du finner også stilfoto på Facebook, www.facebook.com/stilfoto.no
Ta gjerne kontakt med meg for en uforpliktende prat.
Telefon: 901 45 312
E-post: anders@stilfoto.no
www.stilfoto.no

Hjertelig gratulerer med dagen!
Fotograf Anders Ellefsen
logo_stilfoto
Artikkel levert av: www.stilfoto.no


Flere foto fra Stilfoto:
    
    

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram