Roar Hildonen kan trygt kalles en drinkens mester med over 20 års erfaring fra bar og restaurant-bransjen. Han har vunnet flere prestisjetunge konkurranser, og listen over utdanning og erfaring er imponerende. Han vil på denne siden komme med en del tips i forbindelse med drikke til bryllupet.
I champagnecocktails kan man bruke vanlig champagne uten årgang eller gode musserende som produseres i de aller fleste vinproduserende land. Det mest vanlige å bruke er en god cavas fra Spania eller en prosecco av god kvalitet fra Italia.
I de fleste oppskriftene på champagnecocktails, hvis ikke annet er angitt, skal Champagnen være tørr (brut).
I en del oppskrifter der det brukes mye friske fruktjuicer kan man med fordel blande drinken forsiktig i en kald mugge før man heller den forsiktig over i et kaldt champagneglass. Dette fordi champagnen reagere med fruktjuicen og bruser relativt kraftig. Gjør du dette direkte i champagneglasset kan det bruse over og du får små fruktkjøttpartikler som fester seg til glasskanten og drinken vil dermed ikke se så tiltalende ut.
De fleste av disse oppskriftene kan lages og serveres som "bowl", dvs for eksempel i en stor glassbolle. For å holde drinken kjølig hvis den skal bli stående en stund kan man bruke en stor isblokk som man for eksempel kan lage i en rengjort juicekartong. Det er også svært dekorativt å fryse inn fruktbiter i isblokken.

Champagnecocktails
Av Roar Hildonen Oppskrifter: Mimosa Ritz Fizz Bellini Jolly de luxe Marilyn Monroe Champagnecocktail regnes som den perfekte aperitif før en middag med førsteklasses viner der man ikke ønsker å bedøve smaks-sansene. Man tror kanskje at en førsteklasses drikk som champagne ikke bør blandes med noe som helst, men jeg tror enhver vil bli overbevist når de for første gang smaker for eksempel en perfekt Bellini! Hemmeligheten bak en god champagnecocktail er at alle ingredienser har god kvalitet og at alt er godt nedkjølt, også inkludert glass og utstyr som brukes ved tillagingen. Drinken må i tillegg serveres umiddelbart etter at den er laget.