Si JA på Seychellene eller Mauritius

Si JA på Seychellene eller Mauritius

Flere og flere par velger bryllup i utlandet, alene eller med familie og/eller venner.

Tekst og bilder: www.paradisreiser.no

Mange ønsker et minnerikt bryllup og kombinasjonen med bryllupsreisen som de allikevel skal på så er det lite kostnader ved å gifte seg i utlandet. Det kommer gjerne langt hyggeligere ut i pris enn et stort bryllup her hjemme. For rundt kr. 7.000,- og oppover får man godkjenning av papirer, vielse, blomsterbukett, knapphulssblomst, musserende vin og fotograf inkludert. Mange hotell har også flere overraskelser til brudepar i tillegg til rabatter på oppholdet. Det hele kan tilrettelegges etter ønske.

Noen par velger å reise alene.

Med en fotograf som foreviger det hele kan familie og venner innviteres til kaffe og kake samt bildevisning ved hjemkomsten slik at de får ta en del i den store dagen også.

Andre reiser med barn, eller med familie og/eller gode venner/forlovere. En minnerik dag for alle sammen – garantert!

Alt organiseres her hjemmefra, når dere kommer ned til reisemålet så tar vår lokale agent seg av de siste forberedelsene sammen med dere. Det lønner seg å være ute i god tid. Papirer som skal godkjennes må være i orden senest 2 måneder før vielsen finner sted. Vielsen foregår på engelsk og er en borgelig sermoni.  Man trenger internasjonal fødselsattest (fåes på Folkeregistr.) og kopi av pass. I tillegg må man fylle ut en prøveattest hos Folkeregisteter/Likningskontoret før en vielse kan finne sted. Har den ene eller begge vært gift tidligere så må man også ha en skilsmisseattest eller dødsattest. Attestene må være oversatt til engelsk (det kan vi bistå med). Alle kopier sendes til oss i Paradisreiser (pr. post eller e-post), originale dokumenter må medbringes på reisen.

Tenk deg en strand på urørte Seychellene, hvit strand med store granittsteiner og grønne svaiende palmer, strålende turkis farge fra sjøen rundt, og lokale tropiske blomster. Som kulisser i en tropisk film! Dette er rammen rundt en vakker sermoni.

Eller hva med en strand i solnedgang eller en tropisk hage på Mauritius, hvor de byr på den lekreste mat og sevice og hvor hotellene virkelig er i verdensklasse.

Vi garanterer minner for livet!

Det finnes en rekke muligheter for selve vielsen. Dersom man ønsker et religiøst bryllup kan man kontakte sjømannskirken. Bryllup i sjømannskirken i Dubai og deretter videre reise til Maldivene for fantastiske dager i en vannbungalow er jo en fin mulighet. Eller bryllup i sjømannskirken i San Fransisco eller i Los Angeles hvor reisen senere går videre til Fransk Polynesia (Tahiti, Bora Bora, Moorea), Stillehavets perle.
Mauritius

Det finnes også en rekke flotte kombinasjonsmuligheter med Seychellene og Mauritius. Reis derfra og videre til Sør-Afrika, nyt dager på en lekker vingård i Franschhoek, eller på en av safarilodgene i vakre Shamwari eller i Krüger? Eller opplev ”The Big Five” i Kenya eller Tanzania.

Dette er deres store dag! Vielsen og reisen skal være et flott minne for livet.

Kontakt oss gjerne for forslag: www.paradisreiser.no

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram