Spennende gaver og bilder til bryllupet

Spennende gaver og bilder til bryllupet

Jeg startet min utdannelse som kunstner for 10 år siden, og har tatt 4-årig kunstutdannelse ++ og vært elev av Peder Austruds fotografskole i to år. Jeg startet for meg selv i jan 08 og overtok da fotograf Harald Dvergsnes fotostudio. Jeg storkoser meg i mitt nyopp-pussede lokale og merker jeg er kommet på rett plass. fotokunst_bryllupsbilde_1-236x289 fotokunst_bryllupsbilde_2-238x289 fotokunst_bryllupsbilde_3-240x289 Portretter og akt er min lidenskap, og der har jeg hovedtyngden i min kunstneriske verden, men elsker nye utfordringer, så er åpen for alt! Jeg har drevet som kunstlærer for Aftenskolen i en tiårs-periode, og har nå begynt å bruke mine egne lokaler til kursvirksomhet både for Aftenskolen og meg selv. I butikken har jeg også utstillingslokale for den som måtte ønske og vise sin kunst til andre. Brudepar, barn, konfirmanter, voksne, familier, bryllup, gjester i bryllupet etc er hjertelig velkommen til mitt studio i Kristiansand! Etter ønske gjør jeg gjerne et portrett eller brudebilde om til maleri.   Vennlig hilsen Foto & Kunst AS  

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram