Tips til bryllupsgave for brud og brudgom

Tips til bryllupsgave for brud og brudgom

Det dukker alltid opp mange spørsmål om det som har med bryllupsgaver å gjøre, og svarene kan være like mange som det er spørsmål. Gaven er selvfølgelig viktig, men et fint kort med er også noe som mange setter stor pris på.
Noen passende ord og tanker om fortiden, nåtiden eller fremtiden kan være kronen på verket.Når man skal kjøpe en gave til brudeparet, kan det være greit å tenke over hva man vil gi og om man har noen tanker rundt gaven. Det kan være at man ønsker å kjøpe en gave med stor bruksverdi, eller det kan være en gave som skal gi rom for minner og ettertanke. Kanskje vet man om noe som bruden eller brudgommen har ønsket seg i mange år men aldri hatt tid eller råd til, bryllupet vil da kunne være en fin anledningen til å gi denne oppmerksomheten. Er det noe kostbart så kan det være lurt om flere går sammen om gaven. Man kan jo veksle litt ideer og erfaringer blant venner og kjente, hvor to eller flere kan gå sammen om å kjøpe en litt mer utvidet bryllupsgave.

Bryllupslister

Som en hjelp til alle spørsmålene rundt gaver og oppmerksomheter, så har heldigvis noen leverandører av bryllupsgaver utviklet egne bryllupslister hvor brudeparene kan registrere sine ønsker. Disse listene kan brudeparene enkelt dele med sine venner, familie og gjester. Da får alle innsyn i hva de ønsker seg, noe som gjør at bryllupsgavene da blir til noe som brudeparet faktisk trenger og som de ønsker seg. En kjempebra løsning som du blant annet finner hos Kitchn.no og på bryllupslisten.no.

Brudeparets interesser

Tenk også litt på parets interesser. Kanskje har de noen felles interesser, eller kan det være at du tør å gi dem noe som gjør at de opplever nye spennende interesser sammen? De fleste som blir bedt i et bryllup kjenne ihvertfall én av partene ganske godt, så her er det bare å bruke kunnskapen og fantasien. Kanskje kan man vekke en felle interesse innenfor kunst, reise eller naturopplevelser. Eller et par konsertbilletter til en musikal i en spennende by. Jakt eller fiskeutstyr. Mulighetene er mange!

Hus og hjem

Mange som gifter seg er i startfasen av alt som omhandler hus, leilighet, oppussing eller hagearbeid. Her finnes det rett og slett ingen grenser; møbler, service, kjøkkenutstyr, planter, hagemøbler, gavekort på interiør, belysning, sengetøy, vaser osv. Noen timer fra en interiørarkitekt eller gartner kan jo også komme kjærkomment med. En gave trenger ikke nødvendigvis koste noe heller, det kan være så enkelt som at man laker et vakkert bryllupskort hvor man «gir bort» noen timer neste vår til å være med å hjelpe til med hagearbeid, eller kanskje barnepass slik at brudeparet får seg noen frikvelder de neste månedene. Det er alltid populært.

Konklusjonen får bli at en gave til et brudepar kan være så mangt. Fantasien setter ingen grenser, og det trenger ikke nødvendigvis være den bryllupsgaven som koster mest som blir mest verdsatt i tiden etter bryllupet. Gi den gaven dere synes brudeparet fortjener!

Her er følger noen tips til bryllupsgaver:

 • Inviter brudeparet til en hyttehelg sammen med dere
 • Billetter til konsert eller teater
 • Matkurs / kokkekurs
 • Samlivskurs
 • Vinkurs
 • Noen gode årgangsviner
 • Telt og turutstyr
 • Dobbel kajakk
 • Jakt- og fiskeutstyr
 • Togreise
 • Hotellopphold
 • Kunst og håndverk
 • Kulturelle opplevelser

 

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram