Velkommen til stor bryllupsmesse hos Losby Gods 27. september

Velkommen til stor bryllupsmesse hos Losby Gods 27. september

LosbyGods_09092015_topp_png

Årets bryllupsmesse på Losby Gods 27.september 2015 blir den største så langt med rekordmange utstillere og hele 4 bryllupssalonger som skal vise frem kjoler.

LosbyGods_090915_bilde1_nhtsbrv

Vi teller nå over 40 bedrifter som stiller ut  på den store dagen og vi gleder oss også enormt over å ha selveste Mia Gundersen i år igjen som dagens konferansier. Vi kan også friste med smaking av både bryllupskaker, bryllupsmiddager og til og med vin. Her kan dere møte fotografer, blomsterdekoratører, reisebyråer, gullsmeder, musikere, hårstylister, sminkører og dekoratører. Dere kan se på brudekjoler, selskapstøy, undertøy, herreklær, sko og tilbehør. Man kan til og med registrere ønskelister! Det blir også danseoppvisning, minikonserter og hotellomvisning for de som ønsker det.

LosbyGods_090915_bilde2_nhtsbrv

I tillegg så har vi en nyhet: Pia Haraldsen og Einar Gelius kommer på messa for å promotere sin bok «Kunsten å feire bryllup». Dette er en helt fantastisk bok for alle som skal gifte seg, nesten som en håndbok som guider dere gjennom alt. I tillegg holder de et 30 minutters foredrag på messen som er inkludert i billettprisen for alle gjester. Dette kommer til å bli prikken over I’en på en inspirerende, nyttig og ikke minst koselig dag på Losby Gods. Her skal alt være på plass for å  planlegge et bryllup fra A-Å.

For de som er raske så er det fortsatt noen få rom igjen fra lørdagen, dagen før, vi tilbyr romantisk overnatting for to med inkludert billett til messen fra 26.-27.september.

For utstillerliste, åpningstider, billettbestilling og annen informasjon www.losbygods.no

LosbyGods_090915_footer_nhtsbrv

Tlf: 67 92 33 00 - reservations@losbygods.no - www.losbygods.no

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram