Vi gir deg trendene innen bryllup

Vi gir deg trendene innen bryllup

Farger til bryllup

Vi har spurt Marielle Godø, daglig leder i Decorium AS, hva som er de hotteste bryllupsfargene. Hun sier kontant at det skal være farger, masse farger! Men noe mindre knallfarger enn tidligere. Og mye mer pasteller!
decorium_invitasjoner_bryllup Decorium gir deg bryllupstrendene. ”I fargepaletten for finner vi blant annet farger for godfølelse, herunder fyldige brunfarger og gull som gir et ekslusivt og elegant uttrykk, grålige toner med en touch av syrin, myk champagnefarge og fyldige rødtoner. Lyse, friske turkistoner som utstråler energi og harmoni er også spådd til å bli noen av neste års it-farger. For våren vil pasteller og naturfarger være fremtredende:  Soft beige og elfenben, og ikke minst eksotiske og mystiske rødtoner. Bladgrønt og havblått vil også være i trendbildet. For de mest vågale som vil ha farger som uttrykker vitalitet og fart, vil knall oransje være et en av årets comeback-farger. Det samme gjelder magisk mørk rødlilla og sterk fuchsia. For de mørkere årstidene vil det fremdeles bli mye sort, sjokolade, mørk marineblå og plommerød.”
decorium_borddekorasjoner_bryllupSort har for øvrig vært en trendfarge i noen år nå, og dette forventes å fortsette. Nytt av året kan forventes å være sorte blomster og annen bryllupsdekor, som favouresker, bordløpere, duker og stolsløyfer (se også bordplassering). Mikset med hvitt er dette utrolig effektfullt og dramatisk, og vi har sett at flere kjente personer både i inn- og utland allerede har valgt sort/hvitt-tema til sitt bryllup, sier Godø. Trend eller ikke - Vår erfaring er likevel at brudeparene velger tradisjonelle bryllupsfarger til bryllupet sitt, i første rekke hvitt og elfenben, men også pasteller som sart rosa og syrin: Disse vakre lyse fargene kombineres som oftest med sølv eller gull, alt etter smak og behag. For å ta igjen fargene du velger på dekoren, har hun følgende tips: I tillegg til blomster, fins det en rekke flotte og stilfulle dekoreffekter som fremhever ditt fargetema: Decorium kan tilby trykksaker, favouresker, satengbånd, engangskamera, bordløpere, stolsløyfer, lys, servietter (med eller uten personlig trykk), kakedekor, godteri, ballonger, telysholdere, bordkortholdere, confetti og andre strøeffekter som roseblader (stoff og frysetørkede), sommerfugler og rosehoder i alle de hotteste fargene! Det er ikke et spørsmål om hva en kan få tak i av dekor for å skape det uttrykket man ser for seg i sin virvlende bryllupsfantasi, men hvordan en kan begrense seg i forhold til bryllupsbudsjettet, mener Godø!

Monogram og temabryllup

decorium_dekorasjoner_bryllup
En annen ting Godø trekker frem som en fortsettende trend er monogram! Å få brudeparets monogram eller initialer på alt fra invitasjoner og andre trykksaker til servietter, bånd, kaker, esker og flaskeetiketter, er utrolig populært. Dette gir våre kunder en personlig og ekslusiv touch til bryllupsfeiringen, og vil garantert være en trend som vil fortsette i årene fremover. En tendens som er stadig med fremtredende i Storbrittania og USA, men som ikke er så vanlig i det norske markedet enda, i følge Godø, er temabrylluper. I USA står kommende bruder på hodet for å komme opp med den mest ekstravagante tema-ideen for å gjøre bryllupet sitt til en uforglemmelig feiring. Alt fra ”forhekset skog”-tema til Aksepott- og Ringenes Herre-tema. Dette blir for mye for trauste nordmenn, men vi i Decorium ser at mange i større grad enn tidligere velger et slags tema for bryllupet sitt også her. Av de mest vanlige temaene er marint tema, shabby chic, høsthygge og Winter Wonderland, men vi har også hatt kunder som vil ha tropisk beach-tema, Moulin Rouge, norrønt tema, hunde-/hundepote-tema (!) og botaninsk hage. De mest vanlige temaene vil nok komme til å bli enda mer populære i årene fremover, tror Godø. Eksempelvis tror hun at Shabby chic- brylluper  fremdeles vil være like chic fewmover: ”Shabby chic stilen er fremdeles like populær, til tross for at denne fransk- og engelskinspirert landlige stilen har eksistert i mange tiår. Det er noe feminint og romantisk ved peoner, rosa og hvitt, blonder og bløte linjer som vi ikkeblir lei av. På grunn av sin enkle eleganse, er stilen også meget populær til bryllup. Avhengig av smak kan en velge shabby-chic elementer som er enten superromantiske, rustikke, glamorøse, eller litt mer enkle i formen.”

decorium_borddekorasjoner_bryllupetDecoriums tips til shabby-chic dekorelementer er:

-hvite/elfenben kurver i streng med rosa og hvite blomster -hvite/elfenben lykter, gjerne med ornamenter -romantiske telysholdere -sølvfargede kanner eller vaser -krystaller til lysestakene -perler -foto av brudeparet i stilriktige rammer eller clips -blonder -stoff med blomstermønster -hvite fuglebur med blomster i (utrolig flott som borddekor) -søte forete kurver til toalettene med håndkrem, våtservietter, eller andre små toalettartikler -søte mønstrede vaser -eller hva med gamle sort/hvite bryllupsbilder som dekorelement? -lys rosa eller krem roseblader Godø påpeker til slutt at du som vordende brud eller brudgom selvsagt ikke trenger å velge den ene eller andre fargen eller bryllupseffekten for å ha det perfekte bryllupet for dere. En miks av moderne og klassiske elementer er populært uansett trend, og det ser Decorium tydelig blant sine kunder. Enten det er et verdig, urnorsk bunadsbryllup eller boutique chic sort-hvitt bryllup, så skal bryllupsfeiringen være en flott og hyggelig fest sammen med familie og gode venner, som skal reflektere brudeparet selv og deres stil og ønsker. Bryllupsfester av alle typer og slag er uansett de beste festene, ikke sant? Se vår produkter på www.decorium.no

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram