Bli ny til bryllupet – Tips til bryllupsmakeup

Bli ny til bryllupet – Tips til bryllupsmakeup

MakeStyle er et Makeup/Styling firma som holder til i Oslo sentrum. Vi utfører makeup til alle anledninger! Komplette tjenester innen bryllupsmakeup.

Bryllupsmakeup til brud, brudgom og brudepiker, kveld og dagsminke, teatersminke, modell for en dag, body paint, kreative tema, fotosession, bli-ny, nappe/farge bryn og vipper og hårstyling er noen av tjenstene vi kan tilby.

Vi tar også med oss kofferten dit du er, hvis du ønsker å leie oss til Bryllupet Ditt. Ønsker du brudeoppsett eller andre frisørtjenester, kontakt oss, så booker vi time hos frisøren vår.

Vi er opptatt av kvalitet og proffesjonalitet på produktene og tjenestene våre. Mineralmakeup er noe vi har stor tro på, og merket vi bruker heter GloMinerals.

Kundens ønsker kommer først, vi samarbeider alltid med kunden for å oppnå best mulig resultat på bryllupsmakeupen. Det kan være lurt med en prøvetime for å være ekstra trygg på at makeupen sitter perfekt på bryllupsdagen.

Vi samarbeider også med fotografer og brudebutikker, så kunden har mulighet for en enklere planlegging av bryllupet. Vi har pakkepriser, med rabatter på brudekjoler, håroppsett, negledesign, fotografering og makeup.

Simona

Her begynte vi med en camuflage, fra glominerals, for å dekke rødhet og røde prikker. Camuflagen brukes også for å jevne ut fargen i ansiktet. Man tar på litt der det trengs og duser ut med pensel eller en finger.

Under øynene brukte vi en concealer for å lysne opp området rundt øynene, og for å dekke evt ringer og blåfarge rundt øynene.

Vi la flytende foundation over camuflagen og concealeren, og fjernet glinsende hud med transparent pudder til slutt. Dette gjør huden fin og glatt og gjør at den ikke ser fet ut. I tillegg jobbet vi også med ansiktskorrigering. Til det brukte vi foundation, dvs vi la mørkere foundation rundt ansikt, på siden av nesen, i globallinjen og ikke minst under kinneben, dette resulterte i att hun fikk en fin struktur i ansiktet. Vi la rouge like under kinnebenene, og duste oppover.

Simona kler mørke farger, siden hun er mørk i håret og har mørkebrune øyne, derfor la vi en ganske mørk sminke, i globallinjen og en svart liner rundt øynene. Øynene sitter passelig langt fra hverandre (dvs at man kan legge et øye i mellom de to øynene), så vi la litt lyst innerst i øyekroken for å gi en glød. Hvis man gjør dette med folk som har øynene langt i fra hverandre, kan det gi et inntrykk av at øynene er lenger i fra hverandre enn de faktisk er. Det skaper optisk illusjon, dvs man lurer øyet til å se noe som ikke egentlig er der. Man kan fremheve og dempe med lyse og mørke farger for å lure andre til å se noe som ikke egentlig er der. Som f eks hvis man har tettsittende øyne, er det lurt å legge mye lyst innerst i øyekroken, mot neserygg, for å få øynene til å se ut som de ligger lenger i fra hverandre.

På leppene kler Samona en naturlig farge som rosa-fersken eller rosa-brun. Denne styling passer perfekt til en forlovelsesfest eller et ball. Elegant og kvinnelig.

Ved bruk av lyse og mørke toner, som f eks lyst på lokket, mørkt i globallinjen, og lyst og mørkt duset fra innerst til ytterst under øynene, skaper man liv, dybde og en glød som kler de fleste. Det er fint å leke seg med bruk av flere farger som duses i hverandre.

Silje

Silje kler både lys og mørk sminke. Hun er veldig lys i håret og kler dermed kalde farger, som hvit, svart, lyserosa, lysegul, dyp lilla og andre dype farger. Hun er en sommer-type og kler helst sommer-farger, som lyse nyanser av fargene. Som sminke er det nydelig med sotede øyner og sterke, kalde farger.

Silje har ingen urenheter i huden, og vi brukte derfor ikke camuflage. Vi brukte concealer rundt øynene, for at hun skulle se mer opplagt ut.

Vi lagde sotede øyne på Silje og brukte ansiktskorrigering med flytende foundation og løsvipper for å skape et elegant, men også sterkt og moderne utrykk. Her er det kontraster som gjelder, en moderne versjon av brudemakeup. Jeg brukte highlights på kinnben, rett under øyenbrynene, på neserygg og i panne, for å fremheve og skape glød.

Til sotede øyne er det alltid fint med lyserosa lepper, eller rett og slett bare en gloss.

Isabella

Isabella hadde litt rødhet i huden, og litt allergiske reaksjoner på kinnene (hvis man er allergisk for ulike typer mat, får man ofte røde utslett på kinnene. Vi kan også nevne at stress kan føre til at man får kviser imellom øyenbryn, menstruasjonsuken kan lage kviser på hver sin side av munnen, avhenger av hvilken side man har eggløsning på, og irritabel tarm kan føre til at man får kviser på haken).

Dermed brukte jeg mye camuflage og litt concealer rundt øynene.

Isabella har et bredt ansikt og vi brukte derfor ansiktskorrigering til å smale det inn på sidene. Vi la mørkere foundation under kinnben, for at skyggene legger seg i de mørke tonene i ansiktet, og lager et smalere preg.

Isabella har noen spesielle og nydelige øyne med et litt katte-aktig preg. Dette ville vi fremheve, ved å duse lineren langs vippekanten oppover litt utenfor øyet, opp mot øyenbrynsspissen. Vi brukte veldig mørk sminke på Isabella, fordi hun kler kalde vinterfarger, ettersom hun er en vinter-type.Vi brukte mye spray med shine og glans-produkter for å få frem en skarp farge i håret, slik at håret ikke skulle se blast ut. Isabella passer til sterke, mørke farger, og vi la derfor lillatoner i makeupen.

På håret har vi brukt rettetang for å få de fine myke krøllene. Dette passer til den klassiske «red-carpet-looken». Det er elegant og vakkert. Vi valgte å få frem ansiktet til Isabella ved å krølle panneluggen inn i håret slik at man virkelig får frem de nydelige øynene og ansiktstrekkene hennes. På øynene fokuserte vi på å bruke mye skimmer, spesielt i øyenkroken for å få mye glød og utstråling. Dette passer perfekt til et ball der man skal stråle. De røde leppene gir en følelse av en sterk og sensuell kvinne. Vi brukte gloss for å skape et tørst blikk som alle kan drømme om.

FLERE TIPS OG VEILEDING:

Hvis man husker at mørke farger demper, og lyse farger fremhever så kan man få til det meste innen styling. Hvis man skal skape dybde, bruker man også mørke farger.

Husk å legg mørkere farge over globallinjen, for at området over øyet ikke skal se hovent ut. Highlights skal kun legges rett under øyenbrynene, og ikke lenger ned.

For å lage glød og en duset, naturlig look, legg lyst innerst både under og over øynene, og dus utover med mørkere farger til ytterst på øynene. Veldig fint om man bruker samme system på fargene over og under øynene. Dette skaper balanse og helhet.

På leppene er det lurt å blande farger, til man finner akkurat den fargen man liker best. Det er lurt å ha ulike farger på lipgloss eller lepestift, og en liten plate man kan blande farger på, så er det bare å prøve seg frem. Kjøp en pensel til å legge lipsgloss på leppene, det er mye enklere å få det fint og blande med. Lipliner er lurt å legge på leppekanten for at lipglossen ikke skal «blø» utenfor leppelinjen. Hvis man vil «forstørre» leppene, legger man bare lipliner utenfor leppelinjen, og dermed farger man hele leppene med liner, og tar deretter lepestift og gloss oppe på der igjen. Dermed skjuler man den naturlige leppelinjen, og lager en ny og større leppe.

Rouge legger man litt under og litt på kinnben. Hvis man har små kinn, og smalt ansikt kan det være fint å legge «eplekinn», altså lage falske bolle-kinn, ved å legge rouge på kinnene. Rees Witherspoon er et perfekt eksempel på det.

Siste tips er å eventuelt komme til oss for å få lagt en makeup, så gir vi deg råd og veileding underveis, siden det er mye enklere å forklare når man viser eksempler på et ansikt.

Velkommen til MakeStyle!

Besøk gjerne vår hjemmeside:
www.bryllupetditt.no

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram