Catering til bryllup – en av de viktigste oppgavene

Catering til bryllup – en av de viktigste oppgavene

Hva som skal stå på bryllupsmenyen er kanskje et av de aller viktigste spørsmålene i forberedelsene til den store dagen, sier eier og kokk Stein Hansen. For oss er det fantastisk å få være med å prege denne dagen for brudeparene.

Vi legger alle kluter til for at dagen skal bli så behagelig og minnerik som mulig for både brudeparet, familien og alle gjestene. Utsøkt mat og strømlinjeformet servering er nok en stor del av suksessfaktoren.

Catering bryllup


Livets fineste fest fortjener gode smaksopplevelser

Om dere ønsker kan vi ta hånd om alt som omhandler bryllupsmaten, slik at dere to som står i fokus denne dagen bare kan senke skuldrene og nyte opplevelsen. Kokkene hos oss har mange års erfaring og vår store lidenskap er å lage god mat. Vi har hittil mottatt kun gode tilbakemeldinger, og vi er sikre på at vi også skal kunne gi dere den samme gode opplevelsen. Bryllupsmaten er selvfølgelig en svært viktig del av dagen, hvor vi har stor forståelse for at det vil kunne komme mange spørsmål rundt menyer, retter og tilbehør. I samarbeid med dere, og med vår lange erfaring, skal vi sammen kunne skape en trygg og spennende ramme rundt alt som har med cateringen å gjøre. Samtidig kan det nevnes at vi har stort fokus på å lage mat som alle liker.

Mat til bryllupet


Hva kan vi servere

Vi kan levere stort sett det meste dere måtte ønske av matretter. Blant annet tapas, påsmurt, koldtbord, buffet, grill, middag, desserter, kaker, nattmat mm. Om dere er usikre på hva dere skal velge, så kan vi sammen gå igjennom forskjellige muligheter. Vi har erfarne kokker, servitører, hovmestre og bartendere. Dagen blir ofte best om man delegere bort det meste av tjenester, slik at dere bare kan nyte dagen til det fulle og konsentrere dere om gaver, gjester, gode samtaler og alt det andre hyggelige. Bobler i glasset sammen med litt fingermat for gjestene mens dere tar bryllupsbilder er også en slager. Om dere ønsker så kan vi følge dere fra start til slutt og gi både dere og gjestene en fantastisk opplevelse på den store dagen!

Dessert bryllup kake

Har dere egne servitører dere ønsker å benytte, så kan vi også selvfølgelig bare levere den varme maten til dere og så tar dere serveringen selv. Vår varmekasser holder maten varm i opptil tre timer, som tilsier at tilgang til elektrisitet i forbindelse med bryllupet ikke er nødvendig.

Om dere trenger ekstra hjelp i forbindelse med planleggingen, så har vi også et stort nettverk av dyktige personer som kan hjelpe til med innbydelser, takkekort, blomster, bordpynt, lokaler mm. Bare gi oss beskjed.

Fantastiske bryllupskaker

Avslutningsvis vil vi nevne at vi har et stort og moderne kjøkken hvor vi følgelig kun benytter de beste råvarer, samt at vi kan tilby sunne og fantastiske måltider for enhver smak. Hos oss får du et skreddersydd selskap, uansett om det er til 2 eller 1000 gjester. Er det vegetarianere til bords finner vi en smakfull løsning også til dem.

Les mer på vår nettside cateringhuset.no, eller ta kontakt om du har spørsmål til oss. Vi leverer catering i Oslo og Akershus.

Telefon: 45 48 00 70
E-post: kontakt@cateringhuset.no
Nettside: cateringhuset.no

Catering bryllup

Flere bilder til inspirasjon for catering bryllup fra Cateringhuset:

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram