Et hvitt smil – like perfekt som resten av bryllupet

Et hvitt smil – like perfekt som resten av bryllupet

blomst-344x228

Et hvitt smil – like perfekt som resten av bryllupet ditt

Bryllupsdagen kommer til å være en av livets fineste og mest minneverdige dager, og uten tvil den dagen dere kommer til å bli foreviget på flest fotografier.

La bryllupsdagen bli en dag med to vakre, hvite og kjærlighetsfulle smil som får samtlige gjester til å glede seg ekstra mye over dagen sammen med dere!
Dentway – profesjonell tannbleking med strålende resultater
Dentway er Nordens ledende virksomhet innen hjemmebleking av tenner. Vi er den eneste aktøren med profesjonelt odontologipersonale, og vi er tilknyttet en forskningsrettet virksomhet, noe som gjør at du som kunde alltid har tilgang til markedets mest effektive og skånsomme produkter og behandlingsmetoder. Vår tannlegeassistent Madeleine har seks års ekspertise, og tilbyr komplett rådgivning via Dentline, vår kostnadsfrie rådgivningstelefon, for å gi deg et best mulig resultat. Produktene våre har CE-merking, og vi samarbeider eksklusivt med utvalgte partnere som for eksempel SB-12.
Over én million hvite tenner siden vi startet
dentway1-292x192Vi tilbyr markedets mest populære produkt, og Dentways metode har siden vi startet opp bleket over én million tenner. Du kan enkelt foreta bestillingen på vår hjemmeside, og vi leverer direkte til din postkasse innen 1–3 virkedager. Vi tilbyr samme metode som hos tannlegen, men til en pris som er 70–95 prosent lavere. Produktene våre er sikre og effektive, og dersom du mot formodning skulle være misfornøyd med resultatet, får du naturligvis pengene tilbake.
En sikker og effektiv behandlingsmetode med kostnadsfri rådgivning
En behandling med Dentways metode tar 4–7 dager å gjennomføre, avhengig av hvor kraftig misfarget tennene er. I startpakken får du et komplett tannblekingssystem som består av tannskinner, blekningsgelé samt en detaljert bruksanvisning. Hvis du har spørsmål om behandlingen, kan du alltid få kostnadsfri rådgivning av vår tannlegeassistent Madeleine:
Telefon: +47 47 99 61 99
E-post: dentline@dentway.com
Dentway
regular_start-160x91Tannbleking – 20 års forskning gjør at bivirkningene er minimale
«Hjemmebleking med skinne og karbamidperoksidgelé gir det mest varige sluttresultatet over tid, og innebærer minimalt besvær for pasienten.» – Prof. B Matis ved Indiana University, www.iusd.iupui.edu
«Akkumulerte kliniske data for karbamidperoksid støtter opp under konklusjonen om både høy sikkerhet og effektivitet for denne blekingsmetoden.» Den amerikanske tannlegeforeningen, www.ada.org   
Tannbleking har blitt forsket på i flere tiår. Konklusjonen er at tannbleking som utføres med riktig metode og produkter ikke har noen negativ påvirkning på tennene.
Nedenfor finner du koblinger til et utvalg vitenskapelige artikler som omhandler tannbleking.
Vitenskapelige artikler
D.C. Sarrett, «Tooth whitening today», JADA, Vol 133 (http://adajournal.com/cgi/content/full/133/11/1535)
R.T. Basting, A.L. Rodriques Jr, M.C. Serra, «The effects of seven carbamide peroxide bleaching agents on enamel microhardness over time», JADA, Vol. 134 (http://adajournal.com/cgi/content/full/134/10/1335)
C Sielesk, N.Conforti. B. Stewart, Eng, P Chaknis, Petrone, J.D, W. Devizio, Volpe, H.M. Proskin «A clinical investigation of the efficacy of at tooth-whitening gel», Compendium, Vol 24, No.8 (http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14692166)
La oss gi dere et hvitt smil til den store dagen – hjertelig velkommen til oss hos Dentway!
www.dentway.no

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram