Fotobaren – En must-have til bryllupet!

Fotobaren – En must-have til bryllupet!

Fotobarens visjon er å skape glede og minner på de største dagene i folks liv. Bare det siste året har Fotobaren vært til stede på nærmere 1000 bryllup rundt om i hele Norge. Vi stilte dem noen spørsmål om suksessen, og fikk noen ganske morsomme svar. Og ikke minst, så får du høre hvordan du kan få 10% rabatt på din bestilling gjennom Bryllupsdagen!

HVORFOR BØR MAN HA EN FOTOBAR I BRYLLUPET SITT?

– Fotobaren er et helt unikt produkt som skaper utrolig mye latter, glede og moro i bryllupet! Vi mener at alle fortjener stressfri og morsom underholdning på livets store dager. Og fordi du har nok å tenke på, har vi gjort det utrolig lettvint for deg og garanterer for leveringen. Plug-and-play, så er moroa i gang! Fotobaren vil underholde gjestene i timesvis helt på egen hånd. Og ikke minst, så vil dere sitte igjen med masse fantastiske bilder og videoer av alle gjestene som tydeligvis har storkost seg i bryllupet deres!

HVILKEN FEEDBACK HAR DERE FÅTT FRA KUNDENE DERES?

– Den aller beste tilbakemeldingen vi har fått var fra en brud som sa at Fotobaren var det beste hun gjorde i bryllupet sitt – bortsett fra å gifte seg så klart! Andre forteller om hvordan den var en stor favoritt blant gjestene, og hvor gøy det var å se bestemor lage sin aller første GIF!

HVORDAN FÅR MAN BILDENE SINE?

– Gjestene får bildene og videoene sine rett til telefonen og brudeparet får tilsendt en galleri-lenke i forkant av bryllupet der alle bildene og videoene automatisk blir lastet opp. På den måten kan alle se bildene med det samme de er tatt! Det er også en funksjon for å vise bildene i slideshow på storskjerm under bryllupet om det er ønskelig.

HVA ER DET BESTE MED FOTOBAREN I BRYLLUPET?

– Jeg spurte min søster en gang: Hvis huset ditt brenner ned, hva er den ene tingen du ville løpt inn for å hente? Av alle eiendelene hennes svarte hun: “Fotoalbumet, fordi bildene og minnene vi har ikke kan gjenskapes”. Det beste med Fotobaren er definitivt at den både foreviger og skaper fantastiske gode og morsomme minner fra den viktigste dagen i deres liv!

ER DET IKKE VELDIG DYRT Å LEIE PHOTOBOOTH TIL BRYLLUPET?

– Vi mener at alle fortjener magiske opplevelser med sine kjæreste og næreste; og da mener vi faktisk alle! For kun 2800 kr. ink. mva. får man en fiks ferdig underholdningsmaskin som sørger for timesvis med moro for gjestene. Frakt tur-tur retur i hele Norge er inkludert. Til en slik pris er det ikke noe å gruble på. Fotobaren vil være noe av det dere bruker minst penger på i bryllupet, men som vil skape mest glede for alle!

KAN MAN SETTE SITT PERSONLIGE PREG PÅ BILDENE?

Ja, for kun 1500 kr legger vi på eller designer deres unike monogram eller navn på brudeparet samt bryllupsdatoen. Har dere et design på invitasjoner eller bordkort som dere ønsker å videreføre på bildene, så fikser vi det!

TILBYR DERE REKVISITTER OG BAKGRUNNER?

– Ja, faktisk! Vi har et stort utvalg av nydelige rekvisitter, bakgrunner og annet tilbehør til bryllup. Når du bestiller tilbehør og pynt sammen med Fotobaren gjør du det veldig enkelt for deg selv ved å få alt tilsendt i en og samme boks, akkurat når du trenger det. Og ikke minst, så får du høre hvordan du kan få 10% rabatt på din bestilling gjennom Bryllupsdagen!

HVOR TIDLIG BØR MAN BESTILLE?

– Vi får allerede bryllupsbookinger for 2025, så det kan være greit å være tidlig ute! Sist juni og juli var vi helt utsolgte.

HVORDAN BESTILLER MAN EN FOTOBAR TIL BRYLLUPET?

– Da går du inn på www.fotobaren.no, velger dato og leveringsadresse for bryllupet, legger til eventuelt tilbehør, og Vipps så har du underholdningen i boks! For dere som ikke har landa dato eller adresse enda er det bare å velge noe midlertidig, så kan dere endre det senere. Når bryllupet nærmer seg sender vi fotobaren slik at du mottar den senest dagen før bryllupet. Med vår leveringsgaranti slipper du å stresse over at den ikke skal komme frem i tide. Etter bryllupet anbefaler vi å gi ansvaret for å pakke den ned og levere den til Posten til noen andre, slik at dere kan nyte bryllupsreisen til det fulle. Enklere blir det ikke!

Gladnyhet! I samarbeid med Bryllupdsdagen får lesere og kunder av Bryllupsdagen 10% rabatt på hele handlekurven ved bestilling av Fotobar Lite! Bruk rabattkode “bryllupsdagen” i kassen. Rabattkoden har ingen utløpsdato!

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram