Fotograf Odin Jæger – utendørs bryllupsfotografering

Fotograf Odin Jæger – utendørs bryllupsfotografering

Odin fattet interesse for fotografering allerede som 15- åring. Etter å ha flyttet til Ålesund og fotografert den vakre naturen der ei stund, ble det til at han startet som frilansfotograf i ung alder.

Hans første oppdrag var for den lokale avisa, Sunnmørsposten. Arbeidet hans har siden vært publisert i VG, Bloomberg, Aftonbladet, Klassekampen og Dagens Næringsliv. Han er i dag basert i Oslo, med fokus på bryllupsfotografering. Han har mulighet til å komme dit brudeparet ønsker for å forevige den store dagen.

Det viktigste for Odin når han får et oppdrag fra et brudepar er at de skal føle at forevigelsen av den store dagen er i trygge hender, og at deres ønsker i forhold til fotograferingen blir hørt og ivaretatt. Han han fotografert brudepar på alle slags lokasjoner, men liker spesielt godt å fotografere utendørs. Da er lyset ofte på sitt beste, man kan få med litt vind i sløret, og man får inkludert både årstiden og spesielle steder som betyr mye for brudeparet.

Odins beste tips til brudeparet på den store dagen er å slappe av. De er i trygge hender, og kan nyte godt av fotografens mangeårige erfaring. Er det utendørs fotografering vil lokasjon avtales på forhånd, og det kan av og til være greit å ta med et ekstra par sko dersom veien dit er litt kronglete eller våt. Skal man for eksempel ta bilder på et svaberg eller i et tre, kan det være greit å ta med et pledd eller underlag å sitte på, slik at man bevarer klærne best mulig.

I sin karriere som bryllupsfotograf har Odin også erfart at bruden kan nyte godt av å ha med seg en venn eller ei venninne på fotograferingen. Dette for å ha noen som kanskje kan fikse litt på hår og sminke like før, og som kan bistå med å holde veske og slør dersom disse ikke skal være med på alle bildene for variasjonen sin del.

Du kan se flere av hans arbeider på bryllups-fotograf.com, odinjaeger.com, eller ved å besøke Facebook- siden hans facebook.com/photooj/.

Odin er en svært dyktig bryllupsfotograf vi er stolte av å ha representert som en av våre leverandører. Dersom du er interessert i å komme i kontakt med han kan du benytte kontaktinfo under:
Tlf: 47 39 80 53 eller e- post: post@odinjaeger.com.

Priser
Halv dag
– Fotografering i inntil 4 timer.
– Ca. 100-150 høyoppløselige, ferdig etterbehandlede bilder til fri bruk.
– Pris: 13 500,- inkl. mva.
Hel dag
– Fotografering i inntil 10 timer.
– Ca. 230-350 høyoppløselige, ferdig behandlede bilder til fri bruk.
– Pris: 22 900,- inkl. mva.
Kun bryllupsbilder
– Fotografering i inntil 2 timer
– Ca. 30 høyoppløselige, ferdig behandlede bilder til fri bruk.
– Pris: 9500,- inkl. mva.
Ønsker du flere timer utover dette kan det selvsagt gjøres. Pris pr. time er da kr 2000 inkl. mva. Reiseutgifter kommer i tillegg.

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram