Illums Bolighus – gaveønsker til bryllupet samlet på ett sted

Illums Bolighus – gaveønsker til bryllupet samlet på ett sted

Siden grunnleggelsen har Illums Bolighus ønsket å være mer enn kun en butikk. Et besøk i Illums Bolighus skal være en totalopplevelse, hvor du finner et bredt utvalg av skandinavisk og internasjonalt design, blir inspirert og får lyst til å komme igjen.

 I Illums Bolighus ønsker vi å gi deg tid. Tid til å verdsette, tid til å la deg inspirere og viktigst av alt – tid til deg selv.

Skandinavisk og internasjonalt design til brudeparet

I Illums Bolighus’ sortiment finner dere en rekke kjente merkevarer, som blant annet Royal Copenhagen, Le Creuset, Georg Jensen, by Lassen, Louis Poulsen, Carl Hansen & Søn og Lexington. De mange avdelingene inneholder blant annet kjøkken og borddekking, interiør og dekor, møbler, belysning, fashion, smykker og alt dere trenger til soverommet og badet. Kort sagt, alt dere måtte ønske dere til bryllupsdagen samlet på ett sted.

Verdifull veiledning i våre butikker

Det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal inkludere i gavelisten til bryllupet. I Illums Bolighus kan dere skape en komplett gaveliste til deres bryllup. Dere har også muligheten til å få personlig veiledning, der dere kan booke tid med en av de ansatte, som kan veilede dere gjennom sortimentet og gi tips til hva dere bør tenke på når dere skal opprette en gaveliste – fra hvilke produkter til hvilket antall dere bør inkludere. På denne måten kan dere forsikre dere om at gavelisten både blir innholdsrik og variert, samt dekker deres felles behov.

For eksempel ønsker de fleste brudepar å sette opp et servise på sin gaveliste, enten om det er til hverdags eller til de spesielle anledningene. Her finnes det et hav av valgmuligheter med en rekke merkevarer og serier, som det kan være vanskelig å manøvrere seg i på egenhånd.

Ved personlig veiledning vil en av de ansatte dedikere en time kun til dere, slik at dere kan gjennomgå de ulike valgmulighetene og stille de spørsmålene dere måtte ønske. Husk å sette av god tid når dere skal opprette gavelisten i våre butikker. Etter at dere har opprettet gavelisten vil dere etter kort tid motta en mail med den ferdigstilte gavelisten. Personlig veiledning er en gratis tjeneste og avtales på forhånd.

Gavelisten til bryllupet – kort og godt

 • Samle alle deres ønsker på ett og samme sted.
 • Registrer gavelisten online eller i butikk ved hjelp av skanner.
 • Oppdater gavelisten online, enten om det er for å legge til eller fjerne varer.
 • Gavelisten får en personlig link, som kan deles med gjestene.
 • Kjøp fra gavelisten blir direkte registrert i kassapunktet eller online, slik at dere unngår unødvendig bytting av varer etter bryllupet.
 • Om ønskelig kan dere booke personlig veiledning. Ta kontakt med oss via mail eller besøk en av våre butikker som listes opp under.
 • Mulighet for oppbevaring av gaver etter avtale om ønskelig.
 • Motta en flott goodiebag ved registrering av gaveliste i butikk.

Ta gjerne kontakt med oss i Illums Bolighus dersom dere er nysgjerrige på å vite mer. Vi hjelper dere gjerne, både online eller i en av våre fem butikker. Dere finner våre fysiske butikker rundt om i Norges land:

 • Oslo: Illums Bolighus har to store butikker i Oslo – en på Glasmagasinet Stortorvet, og en i Vikaterrassen. Glasmagasinet ligger sentralt i Oslo sentrum, og i det flotte kjøpesenteret finner du vår 3500 m2 store Illums Bolighus-butikk.
 • Bergen: I 2013 åpnet Illums Bolighus en butikk i Bergen på 2000 m2. Butikken ligger sentralt i Strandgaten 20, og er et must å besøke for alle designelskere.
 • Stavanger: I 2019 åpnet Illums Bolighus i Stavanger. Butikken er omringet av Stavangers vakre natur, og ligger på Arkaden Torgterrassen.
 • Trondheim: Illums Bolighus Trondheim er den nyeste Illums Bolighus-butikken, og den femte butikken som vi åpner i Norge. Vår butikk ligger på Mercursenteret midt i Trondheim sentrum.

Vi ønsker dere lykke til med planleggingen av bryllupsdagen, og håper vi ser dere i Illums Bolighus.

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram