Kreativ Catering: Velrennomert kvalitetscatering til bryllup

Kreativ Catering: Velrennomert kvalitetscatering til bryllup

Kreativ Catering består av en gjeng matglade kokker med bakgrunn fra velrenommerte restauranter. De har lang fartstid i bransjen, og ble startet av tidligere norgesmester i kokkekunst, Tommy Østhagen.

Kokkene liker å lage mat av høy kvalitet som serveres der brudeparet vil ha den – enten det er hjemme eller i et selskapslokale. Kreativ Catering har tidligere i år blitt rangert som «best i test» og fått terningkast seks i flere av landets største aviser (Dagbladet, Aftenposten og Dagsavisen).

Maten på bryllupsdagen skal være en opplevelse
Alt dere får på bordet fra Kreativ Caterings kjøkken er laget fra bunnen av med de beste råvarer.De henter sopp, bær og ville vekster i skogen, sanker tang langs kysten og har de beste kontakter som leverer fersk fisk, kjøtt, fjærfe og vilt.

All denne herligheten finner deretter veien til dekkede bryllupsbord, enten som en 3-, 5- eller 7- retters meny, buffet, eller som nydelig tapas. Uansett om gjestene kanskje ikke kom i bryllupet for matens skyld, så brenner kokkene for at maten skal være en like stor opplevelse som selve bryllupet.

Bryllupsdagen er kanskje den dagen i livet da man har flest sommerfugler i magen. Det er mye som skal klaffe – blant annet mat og drikke som skal jage vekk sommerfuglene. Når den store dagen kommer, er deres folk godt forberedt ned til selv den minste detalj.

Er dere nysgjerrige på å lese mer om deres bestselgere til bryllup, eller se andre menyforslag kan dere klikke dere inn på deres menyer for å se flere alternativer.

Prøvesmaking av bryllupsmeny
Kreativ Catering tilbyr selvsagt prøvesmakinger før dere bestemmer dere for meny. For mange brudepar er denne biten en viktig del av planleggingen frem mot bryllupet. De gjennomfører flere prøvesmakinger hver måned for brudepar som er interessert i å bestille mat fra dem til bryllupet sitt.

Prøvesmakingene foregår på ettermiddagstid på hverdager i Kreativ Catering sine lokaler, hvor brudeparet får servert ønsket meny av enten kjøkkensjef eller avdelingsleder for selskapsmat som forteller litt om maten de serverer. I tillegg får brudeparet vite mer om hvordan de gjennomfører bryllupsmiddager i praksis. Prøvesmaking er noe de tilbyr uten kostnad for brudeparet. Deretter blir alt avklart på forhånd, og rettene serveres i bryllupet deres slik alle har blitt enige om.

Da gjenstår det bare å nyte det som for de aller fleste er en av livets største opplevelser.

Det skal ikke stå på maten. 😊 

Få mer inspirasjon til bryllupsmiddagen på Kreativcatering.no.

 

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram