Losby Gods – En fantastisk ramme rundt bryllupsfeiringen

Losby Gods – En fantastisk ramme rundt bryllupsfeiringen

En landevei slynger seg gjennom et vakkert landskap av åker og skog. Midt i naturen, i brytningen mellom landlig fortryllelse og de dype skogers mystikk, åpenbarer Losby Gods seg – et historisk hotell bare 20 minutter fra Oslo.

På Losby Gods finner dere den magiske rammen for bryllupsdagen. Her holdes like mange store som små bryllup og felles for dem alle er en proff og nøye planlagt gjennomføring. Fristende menyer, vakker natur og en stil og atmosfære som skapt for romantikk og fest.

Losby Gods er pyntet til bryllup nesten hver eneste helg gjennom året. Godset er en sommerdrøm med åpen dør ut til hagen – kanskje har dere vielsen her ute? Helt skjermet for resten av verden. Bare grønne enger og skog, som et rolig sceneteppe – som gjør det lett å slappe av å bare nyte dagen. Eller et magisk vinterparadis når snøen knitrer under skoene og luften er klar som glass. Du kan skrive ”Jeg elsker deg” i snøen. Inne er det varmt og godt, peisen knitrer og boblene i champagnen bruser. Og med roser i kinnene kommer gjestene inn – klare for å feire kjærligheten. Deres kjærlighet.

Det er deres bryllup og deres personligheter som skal skinne igjennom. Vi ønsker at deres store dag blir så perfekt som mulig. Rammen er uansett på plass så dere kan fokusere på det som er viktig for dere.

SELSKAPSLOKALENE

Gamlegodset
Det ærverdige Gamlegodset ble bygget i 1850 og er en prinsesse verdig den dag i dag! Her får dere egen spisesal, 5 salonger, inkludert ballsal og bibliotek, egen balkong, bar og garderobe. Hvert rom er møblert med antikke møbler og har en eventyrlig atmosfære. De gamle tregulvene og de vakre lysekronene setter prikken over i-en. Direkte utgang til godsbalkongen og godshagen. Gamlegodset passer for 50 – 90 personer.

Bryllupslokaler Oslo Gamlegodset

Meyersalen
Et majestetisk festlokale for større selskap. Her er det høyt under taket, hele 8 meter på det høyeste – og med storslåtte lysekroner som skaper en høytidelig stemning. Dekk opp med rundbord for en intim stemning eller langbord for en mer formell setting. Mens lokalet gjøres om til kaffe og dans kan dere slappe av i de tilhørende salongene utenfor. Egen balkong med trapper ned til hagen. Meyersalen passer for 50 – 140 personer.

Bryllupslokale på Losby Gods

Salong eller stue
For mindre selskap hvor man ønsker å skape en intim atmosfære trenger man ikke nødvendigvis en stor spisesal. Vinterhagen dekkes vakkert opp for 10 – 24 personer. De store vinduene gir nydelig utsikt. Egen balkong. I Husmannsstuen er det plass til mellom 15 og 36 personer. Dette er en stemningsfull stue i duse farger – perfekt for mindre bryllup. Du kan se mer om flere andre stuer på losbygods.no.

Restaurantstuene selskapslokaler Oslo

Vinkjelleren
For en helt uslåelig intim stemning og romantisk ramme. I vinkjelleren oser det luksus av det mørke trebordet og de høye skinnstolene. Stearinlysene gir en magisk atmosfære. Vinkjelleren passer for 10- 18 personer.

Vinkjelleren Losby Gods

Velg ditt drømmelokale, og ta kontakt med oss for et prisoverslag på ditt bryllup!

Les mer på: losbygods.no

Bryllup lokaler Oslo

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram