Unik bryllupsfeiring på Vikingegarden

Unik bryllupsfeiring på Vikingegarden

Godt skjermet i det kuperte landskapet ligger Vikingegarden Maurenga som en oase i landbrukslandskapet omkring. Her har de ønsket brudepar og gjester velkommen siden St. Hans i 2001.

Særegen og stemningsfull bryllupsfeiring

Vikingegarden innehar en helt egen atmosfære, og gir derfor en særegen ramme rundt den store dagen. Det er nettopp dette spesielle og «utenom det vanlige» mange er ute etter når de skal feire bryllup. Bryllupsfeiring på Vikingegarden innebærer samtidig alt hva en bryllupsfest tradisjonelt skal være. Når garden er pyntet til bryllupsfest gir det en romantisk og stemningsfull ramme rundt den store dagen. Brudeparet får sitte på hedersplassen i egne høyseter.

Populært sted for bryllup

I årenes løp har det blitt svært mange brudepar som har valgt å legge bryllupet sitt til Vikingegarden. Gårdens høvding, Atle Viken, har drevet Vikingegarden siden 2001. Han har planlagt og gjennomført over 200 bryllupsfester på stedet – og har selv vært til stede på 199 av dem ( ! ). Stedet har en godkjent vigselsplass ute på tunet, og mange par velger å ha vielsen der. Brudeparet velger selvsagt selv om de ønsker å invitere en prest eller en annen vigsler til selve seremonien. På gården er det kapasitet til å dekke opp til 85 gjester til bords. Det innebærer et bryllup med blomster og mengder av levende lys på de hvitskurte langbordene.

Skreddersydd etter brudeparets ønsker

Brudeparet er med i planleggingen av den store dagen, og på Vikingegarden gjør de sitt ytterste for å tilpasse feiringen etter det enkelte par sine ønsker. På denne måten er de trygge på at brudeparet får den bryllupsfesten de drømmer om. De har også en egen kokk som heter Marius Adolfsen. Han har vært ansatt siden 2001, og har lang erfaring med å tilberede solid og velsmakende mat som er tilpasset et hvert brudepars ønsker.

Underholdning i bryllupet – En suksessfaktor

Vikingegarden anbefaler gjerne sin hus-trubadur, Tormod, til å spille opp til dans. Han er en mester i å skape god stemning, og spiller gjerne på oppfordring. Det er ikke en 70-, 80-, eller 90- tallsmelodi han ikke kan. Tormod spiller fra kl. 21.00 og ut bryllupsfesten.

Vikingegarden kan tilby det meste av underholdning. Ønsker dere en tryllekunstner, jazztrio, stand-up komiker, et danseband eller andre artister så ordner de det gjennom sitt eget nettverk.

Vil dere vite mer om hvordan bryllupsdagen deres kan bli ekstra spesiell? Ta kontakt med Vikingegarden, så deler de gledelig sine erfaringer med dere, og veileder dere gjennom sin egen bryllupsplanlegger.

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram