Nydelige forlovelses- og gifteringer for enhver smak

Nydelige forlovelses- og gifteringer for enhver smak

Hvordan ser din drømmering ut? Vil du ha en klassisk eller moderne variant? Edelstener eller diamanter? Gull eller hvitt gull? Mulighetene er mange, og i denne artikkelen vil vi veilede deg til å finne akkurat den ringen som passer til din stil og personlighet.

Finn en forlovelsesring som symboliserer din kjærlighet

Det er helt opp til hvert brudepar hvordan deres ringer skal se ut. Det er gjerne den som frir som velger ut forlovelsesringer, og så finner man gifteringene i fellesskap. En ting man kan tenke på er om ringene man velger passer sammen. Kanskje har dere allerede en formening om hvordan deres ringer skal se ut? Kanskje ønsker dere noe lekent og kreativt, eller kanskje elegant og stilig? Under lister vi opp noen av vår leverandør VANBRUUN sine populære forlovelsesringer, og hva man bør tenke på når man skal velge sine ringer.

 

Enstensring – Det klassiske valget

En enstensring, også kjent under navnet solitærring er et av de mest klassiske valgene av forlovelsesring. Denne inneholder en diamant, og har ofte fire eller seks klør. De fleste ringene kan man få med alle typer stener, det være seg prinsesseslipte, runde eller smaragdslipte diamanter. Hvis dere ikke finner det dere leter etter i denne artikkelen eller på VANBRUUN sine nettsider, så kan de sammen med dere arbeide frem et helt unikt design

Celeste
Storslåtthet i sin enkelhet. Celeste er en nett og elegant diamantring, perfekt som forlovelsesring. Velg diamant og metall for et personlig preg.

Alice
Denne forlovelsesringen er rene skjønnheten, og har doble klør. Alice er resultatet av alt vi elsker. Klassisk design møter en moderne touch, og resultatet er fantastisk og bærer navnet “Alice”.

Sidestensring – Det spennende alternativet

VANBRUUN tilbyr også et bredt utvalg av sidestensringer som et alternativ til den klassiske enstensringen. Med sine vakre diamanter langs sidene av stenen i midten skiller disse ringene seg ut blant de mer klassiske variantene. Disse passer fint både som forlovelsesringer og gifteringer

Ringene kan lages i gult, rosé– og hvitt gull, samt platina. Form, bredde og høyde på ringen kan tilpasses deres ønsker og innfatningen kan varieres og kombineres på ulike måter. 

Gloria
“Gloria” er en av VANBRUUN sine mest eksklusive forlovelsesringer. Velg form, farge og størrelse på diamanten selv. Med en glitrende glorie og diamanter festet i ringens skinne er Gloria det perfekte valget for deg som ønsker en elegant og luksuriøs forlovelsesring.

Ester
Ester” og hennes romantiske former er inspirert av en svunnen tid, og gjenspeiler i dag en vintage-følelse. Ester er en utrolig vakker alliansering og passer den som søker noe annerledes, men enestående.

Fredrica
Fredrica” er innfattet med 16 runde diamanter og totalt 0.14 carat, hvis kvalitet er G/VS. På denne ringen kan diamanten i midten velges i alle de ulike formene VANBRUUN tilbyr. Velg helt selv etter akkurat din personlige smak. Uansett hvilken form dere velger på diamanten i midten så kommer resultatet til å bli en ring som virkelig blir et blikkfang.

Tips ved valg av forlovelses- og gifteringer

  • Tenk på at forlovelses- og gifteringer bør passe sammen rent visuelt og praktisk.

Det kan være en fordel å kjøpe begge hos samme leverandør for råd og veiledning.

  • Prøv ringene både når dere er kalde og varme på hendene – da vet dere med sikkerhet at størrelsene blir riktig.
  • Velg ringer som svarer til deres personlighet og stil – dette er ringer dere skal bære og være komfortable med livet ut.
  • Prøv mange forskjellige ringer, dere kan bli overrasket over hvilke som passer til akkurat dere.
  • Be om hjelp fra ekspertene.

Privat konsultasjon med VANBRUUN

VANBRUUN kommer i blant innom de større byene som f.eks Oslo, Bergen og Trondheim, hvor man kan møte dem for en privat konsultasjon. Her vil dere kunne få tips og veiledning på hva slags ringer som kan passe til dere, informasjon om de ulike typene ringer og slip, hvordan dere kan lage deres eget design m.m. Hos VANBRUUN er det enkelt å sette sammen deres drømmeringer. Ettersom de forstår at det kan være utfordrende å velge riktig diamantstørrelse og kvalitet har dere alltid 100 % åpent kjøp og tilbyr også mulighet til å få hjelp av dem via telefon, e-post eller live-chat.

 

Se mer på VANBRUUN sine nettsider, eller kontakt dem på info@vanbruun.com.

For inspirasjon og nyheter se deres Instagram eller Facebook

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram