Vigeland Hovedgård – Herskapelig og moderne

Vigeland Hovedgård – Herskapelig og moderne

I praktfulle omgivelser på Sørlandet ligger vakre Vigeland Hovedgård. Gården drives i dag som restaurant og selskapslokaler med alle rettigheter. Med sin unike beliggenhet rett ved elven Otra, er stedet en svært fin lokasjon å feire bryllup.

Gården er opprinnelig fra 1847. Den røde låven hvor restauranten finner sted er nå reist på nytt etter en brann. Det er der den daglige driften finner sted, samt de topp moderne lokalene som brukes til bryllup. Det gamle preget er bevart tross oppussingen, og alle rom har sin egenart. Mye er altså helt nytt, men det meste er absolutt gjenkjennelig for de som kjenner gården fra før. Gården er perfekt plassert i bynære men landlige omgivelser.

Magi i detaljene

På Vigeland Hovedgårds restaurant tilbys nydelig hjemmelaget mat, blant annet tre-retters bryllupsmiddag. De tilbyr en klassisk og smakfull selskapsmeny med gode og lokale råvarer som brudepar kan velge fra. All maten lages fra bunnen av på gården. Når kokkene og servitørene vet hvordan brudeparet ser for seg maten og serveringen, legger de all sin ære i detaljene, og leverer gang på gang. De er erfarne, presise, og til stede. Det merkes at de ansatte er rause og har det gøy på jobb, og det smitter også over på bryllupsgjestene. Dersom det er spesielle ønsker blant gjestene tilpasser kjøkkenet gjerne menyen deretter, f. eks med vegetarretter.

Mottakelse av brudeparet på tunet

Området utenfor dørene på «tunet» på hovedgården innbyr til mingling og egner seg perfekt til å ønske brudeparet velkommen etter vielsen. Ofte tilbys det aperitiff på terrassen, som har utsikt ned mot elva. Uteområdet er upåklagelig vakkert, og er omkranset av en flott bjørkeallé.

Fokus på bryllup som totalopplevelse

Gjennom årene har de ansatte på gården blitt svært dyktige på å arrangere bryllup. Deres hovedfokus er at brudeparet skal kunne senke skuldrene mens de tar seg av alt – ned til hver eneste serviettbrett. Vigeland Hovedgård kan tilby en topp moderne totalpakke til brudepar. De tilbyr ferdigdekkede eikebord (med hvite duker om man ønsker), og har valgt å fokusere på god komfort, kvalitet og gjennomført stil i alle ledd. Samtidig er de behjelpelige med alt det måtte være av pynting, program, samt å imøtekomme hvert brudepars unike ønsker for dagen. Vigeland Hovedgård kan huse opptil 150 personer i bryllup.

Kontakt gjerne Vigeland Hovedgård for å ta en titt på den unike lokasjonen, eller for å høre mer om hvordan de kan tilrettelegge for en magisk bryllupsfeiring for dere.

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram