La Piada – Catering med foodtruck

La Piada – Catering med foodtruck

Italienske - La Piada tilbyr catering med foodtrucks til bryllup, og disse fungerer som en forlengelse av kjøkkenet deres, så de kan fullføre matlagingsprosessen akkurat der de er. De tre foodtruckene deres kan servere både bryllupsmeny og nattmat – alt etter brudeparets ønske. 

Bilene er flotte å se på, og kan gi bryllupet deres det lille ekstra og litt utenom det vanlige.

Prøv fantastisk italiensk mat til bryllupet

Med foodtruck slutter ikke matlagingen i et prep-kjøkken. La Piada kommer til dere med foodtrucks og gjør den siste finishen i hagen deres, eller ved bryllupslokalet. På den måten kan de alltid levere rykende fersk mat med god kvalitet. De kan stille opp med 1-3 foodtrucks hjemme hos dere – eller i større brylluper. De lager kvalitetsmat der feiringen er, slik at dere kan slappe av og nyte gjestene, maten og den store dagen.

De leverer både en velsmakende og gjennomtenkt selskapsmeny, spennende italiensk streetfood og spennende italiensk tapas.

For La Piada er det viktig med kvalitet gjennom alle ledd, og derfor samarbeider de kun med leverandører de vet leverer god og trygg mat. De benytter seg også av økologiske alternativer der det er mulig. De importerer skinker, oster, tomater og mer fra Italia, for best mulig smaksopplevelse.​

Selskapsmeny servert der dere feirer

Selskapsmenyen til La Piada består av velkomponerte retter, som de personlig setter sammen for akkurat deres bryllup. Menyen serveres med deres valgfrie servise, eller med gode engangstallerkener og bestikk som de tar med. Sjekk ut alle deres menyer og finn ut hva som passer best for deres bryllup.

La Piada tilbyr catering til bryllup, bursdag, konfirmasjon, hagefest, skogsfest, strandfest og alle andre typer fester. De kan levere mat til alt fra 30 – 500 personer. De opererer i Oslo og deler av Viken (ta kontakt for å høre om de leverer til ditt område).

Smaken av Italia

Ønsker dere en uforpliktende smaksprøve av den nydelige maten?

La Piada har etablert seg med et kjøkkenlokale sentralt på Økern i Oslo, og tilbyr smaksprøver ved sitt kjøkken i Selma Ellefsens vei 6 i Oslo (mandag og søndag).

De har valgt ut to varianter av tradisjonsrik italiensk «piade», to hovedretter og en dessert som vil bli servert på smaksprøven. Dette vil gi dere en god pekepinn på hva slags mat de serverer.

Øvrig fakta om foodtrucken: 

Lengde: 6,7 m
Høyde: 2,7 m
Bredde: 1,9 m

Strøm: 16 til 32 amp

Ønsker dere å vite mer om å få mat servert fra foodtruck i bryllupet deres?

Se mer på La Piadas nettsider, eller send en e-post til kontakt@lapiada.no.

Hjemmeside

Gjesteliste

Bordkart

App

Budsjett

Send SMS

Leverandører

Huskeliste

Monogram